Wednesday, March 23, 2011

ASAMOAH EVE KADIN GETİRİRSE...

Gerald Asamoah'ın eşi Linda, Asamoah'ın eve getirdiği bayan arkadaşları ile yaşanan bir kavga sırasında elinden yaralandı.

Bild gazetesi, Asamoah'ın, takım arkadaşı Max Kruse'nin doğum günü eğlencesinden sonra 2 bayan arkadaşı ile birlikte evine gittiğinde bir sürpriz
ile karşılaştığını yazdı. Ruhr bölgesinde çocukları ile birlikte yaşayan, ancak söz konusu gecede Asamoah'ın Hamburg'daki evine gelerek burada yatan Linda'nın, kalktığında eşinin iki bayan arkadaşı ile karşılaştığı ve kadınların kavga ettiği belirtildi.
Asamoah'ın kız arkadaşlarından birisinin kavga sırasında Linda'nın saçından bir parça kopardığı, Linda'nın da bunun üzerine bir bıçak almak isterken elinden yaralandığı ifade edildi. Eve ambulans çağıran Asamoah ise olayın aslında tehlikesiz olduğunu belirterek, ''Eşim, 2 bayan arkadaşımı da tanıyor. Ancak onlarla birlikte olmamı istemiyor. Bundan dolayı da daha önce tartışma olmuştu'' dedi.St. Pauli kulübünün, Asamoah ile konuştuktan sonra olayla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.