Sunday, August 14, 2011

BU HABER TAKVİM'DEN.NIANG VE DIA'DAN ALEM!

Takvim gazetesinin önceki gün "Başkan Metris'te Niang&Dia alemde" başlıklı haberi büyük ses getirdi. Fenerbahçeli birçok taraftar haber nedeniyle Senegalli futbolculara tepki gösterirken, Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi internet sitesinden Takvim gazetesini hem kınadı hem de yapmış olduğu haberi yalanladı.



İŞTE FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASI

Fenerbahçe resmi sitesi yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Söz konusu haberde kullanılan fotoğraflar 2010 yılı Eylül ayında Niang'ın kulübümüze transfer olması sebebiyle İstanbul'da futbolcumuz Dia'nın evinde verdiği bir partide çekilmiş fotoğraflardır. Kulübümüzün yaşadığı bu süreçte "alem" yapıldı izlenimi uyandırılmaya çalışılan ve bu şekilde yayınlanan fotoğraflar evde Fransa'dan çok sayıda davetlinin ve hatta Niang'ın eşinin de bulunduğu bir partidendir."



VİDEO GÖRÜNTÜLERİNE DE ULAŞILDI

Fotoğrafların ardından alem gecesinin video görüntülerine de ulaşan Takvim gazetesi, görüntülerde aralarında Niang ve Dia'nın da bulunduğu 4 erkek ile 4 kadına rastlarken Niang'ın eşinin orada bulunmadığını tespit etti. Oysa Niang'ın eşinin bu partide olduğunu Fenerbahçe Kulübü'nün kendisi ifade etmektedir.



BİRİ FENERBAHÇE'Yİ YANILTIYOR!

Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinin Niang'ın eşini böyle bir partiye layık gören birileri tarafından yanıltıldığı gün gibi ortadadır.



TARAFTARLAR İKİLİYE TEPKİLİ

Fenerbahçeli taraftarlar Niang ve Dia'nın Takvim Gazetesi'nde çıkan fotoğraflarını gördükten sonra tepki gösterdiler. Şike soruşturması nedeniyle zaten çok sıkıntılı günler yaşayan Sarı-Lacivertli taraftarlar, Senegalli futbolcuların disiplinsiz ve vurdumduymaz hallerini görünce çok sinirlendiler. "Böyle davranacaklarsa Niang& Dia gitsin" yorumunda bulundular.



BAYAN NIANG'LA CUMA GECESİ EĞLENDİ!

Ortaya çıkan alem görüntüleriyle Fenerbahçeli taraftarları hayal kırıklığına uğratan Mamadou Niang, cuma gecesi eşiyle birlikte eğlenmeyi tercih etti! Senegalli futbolcuların kendilerini görüntülemeye çalışan medya mensuplarından rahatsız oldukları dikkatlerden kaçmadı. Niang, transferler ilgili soruları da cevapsız bıraktı.



BÖYLE BİR YERDE EŞİNİN NE İŞİ VAR

Video görüntülerinde Niang'la dans eden bayanın seksi görüntüler ortala koyduğu ve bu şekilde görünmek için gayret sarfettiği tespit ediliyor. Harhalde Niang'ın eşi görse izin vermek bir yana bir çift sözü olacaktı...



İÇKİ VE SİGARAYI ÖNEMSEMEDİLER

Özellikle içki ile birlikte kullanılan sigaranın futbolcunun performansı nasıl olumsuz etkilediği bilinse de Niang ve Dia'nın böyle bir ortamı tercih etmesi kafalarda soru işareti bıraktı.